Etusivu    Värikylpy-metodi    Materiaalit    Työpajat    Koulutus    Kartta    Arkisto    Yhteystiedot

etusivu > koulutus

Koulutus 


VAUVOJEN VÄRIKYLPY -OHJAAJAKOULUTUS

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto kannustaa ammattimaiseen Vauvojen värikylpy -toimintaan järjestämällä valtakunnallista Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusta. Ohjaajakoulutus on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille. Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaaminen edellyttää ohjaajakoulutuksen ohella kuvataiteen ammattitaitoa ja kokemusta vauva- ja lapsiperhetyöstä.

Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn. Vauvojen värikylpy -koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen.

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus sisältää demo-pajoja, workshop-työskentelyä sekä luentoja. Koulutukseen osallistuminen edellyttää läsnäoloa kummassakin opintojaksossa jokaisena koulutuspäivänä. Jaksolle II osallistuminen edellyttää jakson I suorittamista. Haku Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen on keväisin. Koulutus järjestetään syyskaudella Porin taidemuseon tiloissa, osoitteessa Eteläranta 28100, Pori.


2017

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus 2017

Koulutusjaksot:
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso I 27.09.–29.09.2017  
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso II 25.10.–27.10.2017

Haku vuoden 2017 Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen tästä.
Hakuaika koulutukseen on 01.03.– 09.04.2017.

 

VÄRIKYLPY -OHJAAJIEN PÄIVÄ
Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestää vuosittain kouluttamilleen ohjaajille Värikylpy-ohjaajien päivän. Tavoitteena on saattaa ympäri Suomen toimivia Värikylpy-ohjaajia tutustumaan toisiinsa rennossa ja uutta antavassa ilmapiirissä sekä tarjota innostavaa lisäkoulutusta. Ohjaajien päivän sisältö vaihtelee vuosittain erilaisten verkostoitumis-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksien välillä. Porin lastenkulttuurikeskus kutsuu kouluttamansa ohjaajat ilmoittautumaan Värikylpy-ohjaajien päivään erillisellä kirjeellä. Mukaan otetaan max. 25 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova.

Värikylpy-ohjaajien päivä on aiemmin ollut nimellä Vauvojen värikylpy -ohjaajien kesäpäivä.

 

2017

VÄRIKYLPY-ohjaajien päivä 2017
27.10.2017 | Pori

Uusiutunut Värikylpy-ohjaajien päivä järjestetään tänä vuonna Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutuksen yhteydessä perjantaina 27.10.2017. Tänä vuonna inspiroiva Värikylpy-ohjaajien päivä keskittyy etsimään uusia hetkessä olemisen tapoja. Kouluttajana toimii iki-ihana näyttelijä ja käsikirjoittaja Annu Valonen, jonka johdattelemana harjoitellaan katseen kohteena olemista ja ryhmän kohtaamista draaman ja Mindfulness-tekniikan keinoin. Värikylpy-ohjaajien päivän aikana on mahdollista jakaa kuulumisia ja kokemuksia toisten ohjaajien kanssa leivoskahvin äärellä. Tule virkistäytymään saman henkisen porukan kanssa uusiin ideoihin ja yhteistyöajatuksiin!

2018

Haku Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen on keväällä ja koulutus syksyllä.
Tarkempi ohjeistus julkaistaan kevään 2018 aikana.

 

Ennakkokyselyitä tulevista koulutuksista ja lisätietoja:

varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja
Sanna Pajunen-Kyynäräinen | 044 701 9767 | sanna.pajunen@pori.fi

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto
Porin taidemuseo | Eteläranta | 28100 Pori