Etusivu    Värikylpy-metodi    Materiaalit    Työpajat    Koulutus    Kartta    Arkisto    Yhteystiedot

etusivu > koulutus

Koulutus 


VAUVOJEN VÄRIKYLPY -OHJAAJAKOULUTUS

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto kannustaa ammattimaiseen Vauvojen värikylpy -toimintaan järjestämällä valtakunnallista Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusta. Ohjaajakoulutus on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille. Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaaminen edellyttää ohjaajakoulutuksen ohella kuvataiteen ammattitaitoa ja kokemusta vauva- ja lapsiperhetyöstä.

Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn. Vauvojen värikylpy -koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen.

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus sisältää demo-pajoja, workshop-työskentelyä sekä luentoja. Koulutukseen osallistuminen edellyttää läsnäoloa kummassakin opintojaksossa jokaisena koulutuspäivänä. Jaksolle II osallistuminen edellyttää jakson I suorittamista. Haku Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen on keväisin. Koulutus järjestetään syyskaudella Porin taidemuseon tiloissa, osoitteessa Eteläranta 28100, Pori.


2016

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus 2016

Koulutusjaksot:
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso I  06.10.–08.10.2016
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso II 27.10.–29.10.2016

Haku vuoden 2016 Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen tästä.
Hakuaika koulutukseen on 07.04.–02.05.2016.

 

VAUVOJEN VÄRIKYLPY -OHJAAJIEN KESÄPÄIVÄT
Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestää vuosittain kouluttamilleen ohjaajille Vauvojen värikylpy -ohjaajien kesäpäivän. Kesäpäivän sisältö vaihtelee vuosittain, sisältäen erilaisia verkostoitumis-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksia. Porin lastenkulttuurikeskus kutsuu kouluttamansa ohjaajat ilmoittautumaan kesäpäivään erillisellä kirjeellä. Mukaan otetaan max. 25 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova.

2016

VAUVOJEN VÄRIKYLPY -ohjaajien kesäpäivä 2016.
06.06.2016 | Porin taidemuseo, Eteläranta, Pori
Vauvojen värikylpy -ohjaajien kesäpäivä järjestetään tänä vuonna tiiviinä ja innostavana yhden päivän pakettina koulutuksesta tutussa Porin taidemuseon miljöössä. Teemana on materiaalien kokeellisuus ja yllätyksellisyys sekä kemiallinen turvallisuus. Palkittu tietokirjailija ja kemiantekniikan diplomi-insinööri Anja Nystén perehdyttää osallistujat kemikaalien turvallisuuteen vauvojen kanssa työskenneltäessä. Materiaalityöpajassa osallistujat pääsevät kokeilemaan ja tekemään myös itse yllätyksellisiä ja kokeellisia Vauvojen värikylpy -materiaaleja. Kesäpäivän aikana on mahdollista myös jakaa ideoita ja kokemuksia toisten Vauvojen värikylpy -ohjaajien kanssa sekä tutustua Porin taidemuseon näyttelyihin.

2017

Haku Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen on keväällä ja koulutus syksyllä.
Tarkempi ohjeistus julkaistaan tässä kevään aikana.

Ennakkokyselyitä tulevista koulutuksista ja lisätietoja:

varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja
Sanna Pajunen-Kyynäräinen | 044 701 9767 | sanna.pajunen@pori.fi

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto
Porin taidemuseo | Eteläranta | 28100 Pori